הוא משתמש במרכיב הטבעי הזה שיש לכולם בבית כדי להלבין את השיניים ולהילחם בדלקת חניכיים!
זה באמת קל מאוד לשמור על בריאות הפה ועל לובן השיניים. כל שתצטרכו הוא להוסיף כמה מן הטיפים הבאים לשגרת היום יום שלכם.
אם אתם מעדיפים שמן קוקוס, קחו כף של שמן קוקוס ושימו בפה. שמרו בפה והניעו את הנוזל במשך 15-20 דקות. לאחר מכן, צחצחו את השיניים כרגיל.
פרט לשימוש בשמן הקוקוס, אנו מציעים מספר טריקים אחרים שתוכלו לעשות בבית ולשמור על שיניכם לבנות אף יותר.
אם אתם מעדיפים שמן קוקוס, קחו כף של שמן קוקוס ושימו בפה. שמרו בפה והניעו את הנוזל במשך 15-20 דקות. לאחר מכן, צחצחו את השיניים כרגיל.
פרט לשימוש בשמן הקוקוס, אנו מציעים מספר טריקים אחרים שתוכלו לעשות בבית ולשמור על שיניכם לבנות אף יותר.
כך תוכלו להלבין את שיניכם בבית באמצעות מרכיב אחד שלכולם יש במזווה. כל המתכונים הללו פשוטים מאוד ויעילים במיוחד.
הטריק הראשון כולל תות שדה ואבקת אפייה. מעכו את תותי השדה וערבבו אותם עם כפית של אבקת אפייה. טבלו את מברשת השיניים בתערובת וצחצו איתה את שיניכם.
אל לכם לעשות זאת יותר מפעם או פעמיים בשבוע.
הטריק השני כולל חומץ תפוחים ואבקת אפייה. ערבבו את שני הרכיבים הללו עד שתתקבל משחה יציבה כמו משחת שיניים. שימו על מברשת השיניים וצחצחו. אל תעשו זאת על בסיס קבוע כיון שאבקת האפייה הינה חומצית ויכולה לשחוק את האמייל אם תעשו זאת יותר מפעם 1-2 בשבוע.
הטריק השלישי הוא שטיפת הפה בשמן זית. מלאו פיכם בשמן זית וערבבו מצד לצד. זה לא חומצי ויכול להעשות בכל יום. אם אתם לא אוהבים את הטעם של שמן הזית בפיכם, ישנה אופציה נוספת. ספגו צמר גפן בשמן זית ושפשפו את שיניכם.
הטריק הרביעי הוא לצחצח את השיניים בעזרת חלקה הפנימי של קליפת הבננה. זה בהחלט יעיל, אז תנו לזה צ'אנס.
הטריק החמישי דומה לקודמו, וכולל צחצוח של השיניים על חלקה הפנימי של קליפת תפוז או לימון להלבנה יעילה.
הטריק השישי הוא להוסיף קמצוץ של מלח שולחן למשחת השיניים שלכם טרם הצחצוח. שימוש בטריק הזה מסייע מאוד להלבנת השיניים.
הטיפ השביעי הוא לאכול תפוח כל יום כיוון שזה באמת מנקה את השיניים שלכם. זוהי אפשרות מצויינת.
טיפ מספר שמונה הוא להשתמש בחלב בקפה או בתה שלכם. הסיבה לכך היא לא רק הסידן שבחלב, אלא גם העובדה שזה מקטין את נפח כמות הקפה או התה שמכתים את שיניכם. זכרו את העצה הזו, רק ליתר ביטחון.
Post A Comment:
0 comments: